Връчиха отличие за усъвършенстване и развитие на РУО-Враца /снимки/

Връчиха отличие за усъвършенстване и развитие на РУО-Враца /снимки/ На тържествена церемония в София Регионалното управление на образованието - Враца официално получи знака „Ефективен CAF потребител“, научи агенция BulNews.
В присъствието на Мими Йотова - ръководител на Ресурсния център по CAF, изпълнителният директор на Института за публична администрация Павел Иванов връчи отличието на госпожа Лорета Колева - началник на РУО - Враца, като участваха и други представители на работната група от регионалното управление на образованието в града под Околчица. Това е признание за усилията за усъвършенстване и развитие на капацитета на служителите на институцията.
РУО - Враца прилага от 2020 г. Общата рамка за оценка (Common Assessment Framework – CAF), която се осъществява по проект на ИПА. Служителите преминаха няколко обучения за прилагането на CAF. Осъществен е комплекс от дейности за внедряване на този инструмент за цялостно управление на качеството в публичната администрация, както и кампания за неговото популяризиране. Идентифицирани са силните страни и областите на подобрение, разработен е план за действие за реализиране на мерките в периода 2020-2022 г.
Полученото отличие е не само признание, а и вдъхновение за служителите от РУО – Враца, което в контекста на очертаващата се трудна учебна година е особено важно.
 Удовлетвореността от признанието е запечатана само с част от екипа на регионалното управление на образованието в града под Околчица поради въведения смесен режим на работа.
05.09.2021, 10:31 часа
806 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha