Хванаха Гаго да кръшка с приятелка на жена си /снимки/

Хванаха Гаго да кръшка с приятелка на жена си /снимки/ Бившият халф на "Реал" (Мадрид) Фернандо Гаго бе изхвърлен от жена си Жизела Дулко. Екстенисистката го хванала да кръшка с най-добрата й приятелка.
36-годишната Жизела показала червен картон на мъжа си, след като го изловила в леглото със собственичката на танцово училище Вероника.
Новината разкри журналистката Синтия Фернандес в аржентинско шоу.
"Жизела очевидно ги е намерила в собствения си дом, в собственото си легло. Отворила вратата и видяла Фернандо Гаго с другата жена. Те се ожениха преди 10 години и имат 3 деца. Винаги се държаха скромно. Разделиха се заради неговата изневяра. Той й кръшна с най-добрата й приятелка", каза тя.
Жизела и Вероника били изключително близки, а децата им ходели в едно и също училище. След случилото се Дулко преместила своите в друго школо.
Раздялата е поредният удар за Гаго, който наскоро подаде оставка като треньор на "Атлетико" (Алдосиви). Това стана след шест поредни загуби на отбора му. Бившият халф на "Реал", "Бока Хуниорс", "Рома" и "Валенсия" отказва коментар за края на брака му. Съпругата му, която достигна до 26-та в света и спечели четири титли, също мълчи. 
21.10.2021, 09:00 часа
1037 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha