Доброто съществува! Сдружение „Благотворни приятели“ дари хранителни добавки и лекарства на домове за деца във Враца и Мездра /снимки/

Доброто съществува! Сдружение „Благотворни приятели“ дари хранителни добавки и лекарства на домове за деца във Враца и Мездра /снимки/ Сдружение „Благотворни приятели“ осъществи нова дарителска инициатива, научи агенция BulNews.
Неправителствената организация, която е създадена от достойни мъже от Враца, Монтана, Мездра, Бяла Слатина и Оряхово, реши да подкрепи децата с витамини, минерали и хранителни добавки. Те са особено необходими в този момент, когато в страната бушува опасна епидемия.
От името на сдружението инициативата бе осъществена от врачанския бизнесмен Мартин Харизанов.
Сред получателите на дарението са Комплекс социални услуги за деца и лица с увреждания в Мездра, където има 28 малчугани. Освен той, подкрепа получи и Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания на ул. "Димчо Дебелянов" във Враца, където живеят 11 деца и младежи на възраст от 12 до 16 г. И на двете места бяха оставени значителни количества витамини, минерали и хранителни добавки, които ще помогнат да се засили техният имунитет.
Дарение беше направено и на Медицински център „Силви Мед“ във Враца, където вече има сиропи за засилване на апетита, лекарства за сваляне на температурата, за лекуване на грип и настинки, и детски антибиотици, които ще бъдат давани на социално-слаби пациенти.
Това поредната благотворителна инициатива на Сдружение „Благотворни приятели“, което за кратко време се утвърди като водеща организация в тази част на страната.
21.10.2021, 10:38 часа
2259 1
Коментари

ganio

21.10.2021, 14:36 часа
Малко PR на бездарника преди изборите...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha