Търсят персонал за Център за социална рехабилитация и интеграция във Враца

Търсят персонал за Център за социална рехабилитация и интеграция във Враца Община Враца обяви процедура за подбор на персонал за социална услуга „Център за социална рехабилитация и интеграция“, научи агенция BulNews.
Има три свободни места за позициите: ръководител, трудотерапевт и рехабилитатор.
Кандидатите за ръководител трябва да отговарят на следните изисквания: висше образование, по специалност „Социални, стопански и правни науки“ или „Здравни грижи“. Те трябва да имат минимум 3 години трудов стаж и 1 година управленски опит.
Мераклиите за трудотерапевт също трябва да имат завършено висше образование. За длъжността се изисква специалността да е „Трудотерапия“, „Специална или социална педагогика“ или друга педагогическа специалност или образование в сферата на изкуствата, както и други със социална или педагогическа насоченост. Не е необходимо кандидатите да имат професионален опит.
Желаещите да започнат работа като рехабилитатор трябва да са завършили висше образование със специалност „Кинезитерапия“, „Рехабилитация“ или „Ерготерапия“. От тях се изисква минимум 1 година професионален опит.
И за трите длъжности трудовият договор е за 16 месеца, на 8-часов работен ден.
Повече информация за различните позиции може да намерите в сайта на Община Враца, в раздел „Кариери“. Там ще откриете и списъка с необходими документи. Тях може подадете днес до 17 часа, в сградата на местната администрация, в центъра на административно обслужване на гише „Общо деловодство“.
 
27.10.2021, 08:35 часа
1509 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha