Първо в BulNews! Ето кога се прощаваме с прокурор Десислав Начков

Първо в BulNews! Ето кога се прощаваме с прокурор Десислав Начков Вече е ясно кога ще бъде погребението на бившия окръжен прокурор на Враца Десислав Начков, научи агенция BulNews.
Припомняме, че тази нощ в реанимацията на врачанската болница почина прокурор Начков, който повече от 2 седмици води битка за оцеляване след заразяване с COVID-19.

Скръбна вест! Почина бившият окръжен прокурор на Враца Десислав Начков

Близки на опечаленото семейство съобщиха, че сбогуването с уважавания магистрат ще бъде във вторник, 2 ноември, в Новите гробища на Враца. Началото на траурната церемония ще бъде в 12 часа.
Десислав Начков е роден във Враца през 1971 година. Възпитаник е на СУ “Христо Ботев”. През 1996 г. завършва право в СУ “Климент Охридски”, а през 2000 г. – икономика в ЮЗУ “Неофит Рилски”-Благоевград. През 2008 г. му е присъдена научна степен “доктор” по право.
В системата на прокуратурата работи от средата на 1997 г. и последователно заема длъжностите прокурор в Районна прокуратура-Враца, заместник-районен прокурор и прокурор в Окръжна прокуратура – Враца. Един мандат вече е административен ръководител на Окръжната прокуратура в града.
Автор е на две монографии: “Юридическа отговорност на независимите оценители и на регистрираните одитори” и “Престъпления при използване на атомната енергия за мирни цели”, както и на десетина статии, публикувани в различни научни издания.
Женен е и има две деца.
30.10.2021, 15:08 часа
6577 3
Коментари

Злати

30.10.2021, 20:06 часа
Почивай в мир, Деси.

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-БЪЛГАРИЯ

30.10.2021, 19:52 часа
ДАЛИ ПРОКУРОРА НАЧКОВ, НЕ Е УБИТ ПО ПРИКАЗ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР В БОЛНИЦАТА ! ВАРИАНТ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ. ТОЯ ПРОКУРОР Е БИЛ СВЕСТЕН ЧОВЕК, ПРОВЕРИХ КАКВО МИ Е ОТГОВИРИЛ ! - СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ - ЩЕ ГО ИЗТРИЕТЕ ЛИ ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha