Библиотеката в Бяла Слатина стартира благотворителна кауза за обновяване детския отдел

Библиотеката в Бяла Слатина стартира благотворителна кауза за обновяване детския отдел Библиотеката в Бяла Слатина стартира благотворителна кауза „Детският отдел на библиотеката - вълшебен оазис на усмивки“. Те се обръщат към всички с призив за помощ за обновяване на детския отдел.
Предложението е всеки, който има възможност, да участва в благотворителния базар, да закупи онлайн изложените във фейсбук на библиотеката арт-изделия. Идеята е е нова, разказа главният библиотекар в читалищната библиотека Валентина Бобойчева,
 "Смятаме, че мястото, където децата се срещат с книгите, трябва да бъде по-модерно и по-артистично. Да събудим и поддържаме любовта към четенето и това да стане по-интересно за тях. Дизайнът е много важен. Искаме да го направим по-обновено място, с олекотени мебели. Искаме да инсталираме електронен каталог, другата ни идея е обновяването на детския отдел. До сега са подновени подовото покритие, поставени са щори, закупени са маси и столчета. Искаме да си закупим хубави рафтчета, във весели цветове, килимче, нови книжки", каза тя. 
За допълване на интериора на детския отдел, за да стане той още по-приветливо, приказно и уютно място за децата, е необходимо да се закупят още вещи.
Благотворителният арт-базар се намира на фейсбук-страницата на библиотеката в Бяла Слатина.
04.11.2021, 08:20 часа
584 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha