Петя Аврамова и Владимир Миленков: За разрешаването на проблемите на населените места трябва да има редовно избрано от хората правителство /снимки/

Петя Аврамова и Владимир Миленков: За разрешаването на проблемите на населените места трябва да има редовно избрано от хората правителство /снимки/ „Само с работещо и стабилно правителство община Мизия може да продължи своето развитие като модерен европейски град“. Това коментираха с жители на Мизия водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова и кандидатът за народен представител от коалицията Владимир Миленков. Да ги подкрепи с тях беше и кметът Валя Берчева.
Жителите на Мизия са избрали пътя на развитието, стабилността и обединението. Градът и населените места от общината се обновяват в последните години и не искаме хаосът, който цари в момента в държавата, да продължава, споделят хората.
Кметът Валя Берчева показа на Петя Аврамова и Владимир Миленков изпълнението на проект „Аварийно възстановяване проводимостта на „Сухо дере“ в границите на регулацията на гр. Мизия“. Той е на стойност 258 445.08 лв с ДДС –  средства, отпуснати от правителството на ГЕРБ с Постановление на Министерски съвет №360 от 10.12.2020г. Също със средства от държавния бюджет, по време на управлението на ГЕРБ, в размер на 393 000 лв, е обновен и площадът в село Софрониево, община Мизия. Възстановени са пътни настилки, сред които и ул. „Петко Банков“, която бе почти унищожена след бедствието в Мизия.
Машинното гласуване не може да уплаши хората, но те са притеснени от възможните манипулации и действията на служебното правителство в последните дни.
Петя Аврамова и Владимир Миленков посетиха и Баница. Хората в Баница оценяват направеното от ГЕРБ и кмета от ГЕРБ Владимир Вълов. С подкрепата на правителството на ГЕРБ, кмета на общината Калин Каменов и кмета на селото, в Баница са реализирани проекти в размер на над 152 000 лв. Направен е ремонт на детската градина, парк и детски кът са изградени със средства от ПУДООС и собствени средства на кмета на селото, улица е с подменен водопровод, а в момента се изгражда кът за отдих със средства на Кметството и по проект „Малки граждански инициативи“. Кметът Владимир Вълов се старае да направи селото по-красиво и уютно. Но за разрешаването на проблемите на населените места трябва да има редовно избрано от хората правителство, което да помага. 
Жителите на Баница ще подкрепят кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС, за да продължават да работят за още добри неща в Баница, общината и областта. Възмущават се от хаоса, който служебното правителство на Радев създаде в държавата, от здравната криза, както и от повишаването на цените. 
 „С номер 32 ще победим хаоса, защото сме по-силни от него. А с номер 15 ще бъдем наистина обединени, като подкрепим проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева за президент и вицепрезидент“, призовават кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
09.11.2021, 09:23 часа
1627 0