Кола се вряза в коледен парад в Уисконсин, има жертви

Кола се вряза в коледен парад в Уисконсин, има жертви Трагедия в американския щат Уисконсин. Кола се вряза с висока скорост в коледен парад в град Уекошо и блъсна десетки хора. Сред тях има и деца на възраст между 9 и 15 години.  По първоначална иформация, има 5-ма загинали и над 40 ранени.
Засега полицията отказва да даде повече подробности за самоличността им и не коментира дали става въпрос за терористичен акт. Голям брой пострадали са откарани в болница. Служители на реда стреляли по колата, в опит да я спрат. Шофьорът на автомобила е задържан и е в ареста. 
"Следващото нещо, което чух бяха писъци, затова се обърнах и видях колата, която идва как се врязва в група музиканти, която тъкмо е подминала балкона ми. Блъсна двама души, прегази ги и продължи по пътя към парка, който е на края на блока. Продължи да се движи, въобще не спря", разказва един от очевидците на трагедията. 
"Не разбирахме какво се случва. Аз си помислих, че колата просто иска да изпревари парада. Когато се обърнах, видях, че тя прегазва хората. Всички започнаха да пищят и да бягат настрани", заяви Джизъз Очоа.  
22.11.2021, 09:29 часа
438 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha