Първо в BulNews! Прегазеният вчера край Бяла Слатина е легендарен врачански кръчмар /снимка/

Първо в BulNews! Прегазеният вчера край Бяла Слатина е легендарен врачански кръчмар /снимка/ Стана ясно кой е прегазеният край Бяла Слатина човек, който загина на място.
Припомняме, че фаталният пътен инцидент стана вчера, около 18 часа, а за него съобщи само медията ни.

Извънредно! Тежка катастрофа край Бяла Слатина, служителка на „Теленор“ уби човек

Агенция BulNews научи, че загиналият мъж е 59-годишният Станимир Точев от Враца.

МВР: 59-годишен врачанин е убитият при жестоката катастрофа със служителка на "Теленор" край Бяла Слатина

Станимир бил на гости на сина си, който живее в Бяла Слатина. Хапнали, пийнали, но се скарали и Точев си отишъл. Той тръгнал пеша към Враца, когато бил пометен от "Киа", управлявана от 49-годишна врачанка, служителка на "Теленор".
Станимир е легендарен врачански кръчмар, първият съдържател на комплекс "Суми" от 1988 г. до приватизацията му през 1993 г. Бил е наемател на заведението "Мара Врачанка" край Борован, както и създател на ресторант "Сатурн" на ул. "Търговска" във Враца.
Часове след трагедията негови близки и познати заляха социалната мрежа с хубави думи за мъжа, който бе и ще остане уважаван от много хора.
"Отива си една епоха, Господ да му прости. Той беше от добрите!", "Не ми се вярва! Бяхме добри познати, винаги беше много позитивен и усмихнат със заразително благ заряд, който след две-три изречения те е "хванал" и вече се хилите заедно. Или пък сериозен и аналитичен... със сигурност загубихме един интелигентен човек. Ще липсва! Мир на душата му!", "Рядка птица беше Точев! Да почива в мир!", пишат всички, които знаят какъв човек беше Точев.
На този етап не е ясно кога ще бъде погребението му, тъй като тялото е в МБАЛ "Христо Ботев" в областния център и все още не е освободено от прокуратурата.
08.12.2021, 14:08 часа
23818 3
Коментари

Величка

08.12.2021, 17:28 часа
Да не е бил пиян този човек и да тръгва пеш, кой го пуска така?!?

въпрос

08.12.2021, 17:21 часа
Добре, този човек наистина ли е тръгнал 40+km да ги върви пеша?

?

08.12.2021, 16:37 часа
И кво сега бе пишлеме остана без баща нека господ да те съди
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha