Монтански огнеборци пренасяха паднал човек и заразен с COVID-19, махнаха и опасно дърво

Монтански огнеборци пренасяха паднал човек и заразен с COVID-19, махнаха и опасно дърво Тежък ден са имали огнеборците в Монтанско, научи агенция BulNews.
В 9.30 часа екип на сектор „Специализирани оперативни дейности” е оказал техническа помощ на Община Монтана за премахването на опасно надвиснало дърво в града.
По-късно, в 12.50 часа, екип на сектор огнеборци са съдействали на спешното в града на Огоста за пренасянето на болен гражданин с COVID-19 до линейката.
В 19.26 часа екип на сектор „Специализирани оперативни дейности” помага на болен гражданин с наднормено тегло, паднал в дома си в Монтана. 
Те са реагирали и на 2 сигнала за пожари в областта.
В 00.29 часа, пожарникари от Берковица са гасили пожар в ел. табло в частен дом в кв. „Раковица”. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. Унищожен е електромер. 
В 23.26 часа огнеборци са гасили горящи контейнери в ж.к. „Младост 2”, до бл. №42. Унищожени са 2 контейнера за разделно събиране, спасен е един контейнер и два съседно паркирани автомобила. Предполагаемата причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. 

*Снимката е илюстративна 
16.12.2021, 11:49 часа
1929 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha