Майка на 4 деца си направи профил в OnlyFans, за да им купи подаръци /снимки/

Майка на 4 деца си направи профил в OnlyFans, за да им купи подаръци /снимки/ Тъжна история, но със щастлив коледен край.
Майка на 4 прекрасни деца напусна работа, за да отвори свой профил в набиращия все повече популярност сайт OnlyFans. Кортни Тила се принуди на тази стъпка, след като удари финансовото дъно и не можеше дори да осигури подаръци на своите наследници. Взима крайното решение през 2019 година, след като предходните празници се превръщат в истинско мъчение. В един момент разполага с точно 20 долара, за да вземе по нещо на всеки един от четиримата.
„Спомням си 2015 година, когато с една банкнота отидох до магазин за 1 долар, за да взема по нещо за всеки“, разказва Тила пред „Дейли Стар“. – Беше трудно да се реализира.“
Така решава година по-късно да зареже професията на учител и да стане лайф коуч, както сега е модерно. През 2019-а открива свой профил в сайта за възрастни: „Надявах се да изкарвам по 500 долара, за да си покривам сметките и застраховките на колата. Тази година Коледа ще бъде различна. Под елхата ще има VR очила, тротинетка, артикули на Хари Потър.“
А причината е прозаична – Кортни изкарва между 40 000 и 100 000 долара на месец от двата си профила. Тя има 25 000 абоната, които са жадни за нейни публикации.
21.12.2021, 09:00 часа
1237 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha