Спретнаха магическо коледно тържество в ЦПЛР-Борован /снимки/

Спретнаха магическо коледно тържество в ЦПЛР-Борован /снимки/ С много танци, хора и веселие беше изпъстрено коледното тържество на Център за подкрепа на личностното развитие „Маша Белмустакова“ в Борован, съобщиха от общината.
В обновената зала за танцово изкуство на заведението, по национална програма „Предоставяне на съвременни условия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в институции в системата на предучилищното и училищното иобразование 2021 г., децата изпълниха български хора и модерни танци под ръководството на госпожа Надя Петкова.
Заместник-кметът на община Борован Илияна Донкова поздрави децата и заедно със директорът на ЦПЛР Анита Димитрова ги зарадваха с много подаръци и лакомства, осигурени от дарителите Фондация „Тавита- България“ и „Асоциация на йогите“ в България. Дарителите са осигурили също материали и помагала за работата на децата със специални образователни потребности, които се обучават в центъра и футболни и волейболни топки за групите по спорт в Борован и Малорад.
22.12.2021, 16:47 часа
667 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha