Димитранка Каменова изпрати подаръци на медиците от болницата в Берковица /снимки/

Димитранка Каменова изпрати подаръци на медиците от болницата в Берковица /снимки/ Кметът на Община Берковица Димитранка Каменова изпрати подаръци за всички медици в четирите отделения на лечебното заведение - Детско, Вътрешно, Ковид, Хирургия и лекарите от Бърза помощ. Тя изрази благодарност за неуморния им труд през изминалата година, за тяхната съпричастност, милосърдие, човещина и отдаденост към хората, съобщиха от общината в града под Ком.
Подаръците връчи Спаска Георгиева - зам.-кмет на Община Берковица.
Вдъхновени от добротата, съпричастността и надеждата в инициативата на Община Берковица „Греят боички, греят слънца“, се включиха детски градини и училища в региона.
"Получихме над 80 ръчно направени картички със стоплящи пожелания и над 20 рисунки на деца, които с радост приеха идеята да зарадват медиците от "МБАЛ-Берковица" и чрез техните творби да засияят добротата и обичта, а чрез картичките им да грейнат цветовете на благодарността и приятелството.
Благодарим за прекрасните творби на децата от 3. ОУ "Иван Вазов", 4.ОУ "Г.С.Раковски", ДГ "Детелина"-Замфирово, ДГ "Звънче" - група "Калинка", ДГ "Звънче" - група "Плодчета", ДГ "Звънче" - група "Мече",  ДГ "Звънче" - група "Петле", ДГ "Малина", 2.ОУ "Христо Смирненски", ДГ "Васил Левски"-Бързия",  ученици от ЛПГ.
Благодарим на всички здравни работници от "МБАЛ=Берковица", които днес, в условията на пандемия, са на първа линия в името на най-голямото богатство - животът на всеки един от нас".
"Мисълта, че сте съпричастни с нас, ни дава сили и смелост да продължим", казаха медиците.
29.12.2021, 10:21 часа
1046 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha