Ексклузивно в BulNews! Известен бизнесмен видял пожара пред склад във Враца, изпуснал подпалвачката /уникално видео/

Ексклузивно в BulNews! Известен бизнесмен видял пожара пред склад във Враца, изпуснал подпалвачката /уникално видео/ Известен бизнесмен е станал неволен свидетел на умишления палеж на склад във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews. По негова молба ще спестим името му, но публикуваме видеото, което той е направил секунди след избухването на огъня.
Припомняме, че снощи около 20 часа горяха складове за минерална вода, алкохолни и безалкохолни напитки на ул. „Драган Цанков“. От официалното съобщение на полицията става ясно, че е задържана 40-годишната М. Ц. М. от Враца, която е криминално проявена за кражби и палеж.

Огнена вендета! Пироманка подпали склад във Враца /снимки/

Разследване на агенция BulNews установи, че сигналът за пожара е подаден от известен врачански бизнесмен, с интереси в строителството, който случайно минавал покрай помещенията в района на ОКС. Мъжът видял жена да полива с течност складираните отпред пластмасови щайги и дървени палета и веднага спрял в опит да предотврати палежа. Пироманката обаче действала изключително бързо, драснала клечката и избягала, а през това време избухнали близо 3-метрови пламъци.
За младия бизнесмен останала само възможността да подаде сигнал на тел. 112 и да чака идването на специализираните служби. На мястото пристигнали 2 пожарни и патрул на полицията. В резултат на даденото от него описание униформените бързо разкрили подпалвачката. 
Така благодарение на случайността и бързата реакция на огнеборците било предотвратено разрастването на пожара и унищожаването на няколко съседни сгради.

08.01.2022, 15:49 часа
10263 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha