Закачала се с Роналдо порно звезда разкри кои са най-добри в леглото /снимки/

Закачала се с Роналдо порно звезда разкри кои са най-добри в леглото /снимки/ Една от най-популярните порно звезди Лиса Ан разкри с кои спортисти е правила секс с най-голямо удоволствие. Секс бомбата е страстна фенка на Кристиано Роналдо и му е пращала закачливи СМС-и, но най-много ѝ харесват баскетболистите.
„Те изглеждат като мъжки модели на Виктория Сикрет“, признава 49-годишната секс фурия в интервю за списание GQ, като е особено впечатлена от младите звезди на НБА.
„Те са още в началото на живота си, възбудени са и наивни. Те все още не са негативно настроени и нямат его. Те са забавни. Освен това са и екземплярите в най-добра форма на света. Когато ги видя голи, това е невероятно“, разказа още порно актрисата.
Лиса Ан неведнъж е твърдяла, че стотици спортисти са минали през леглото ѝ, но повечето от тях искали да запазят аферите си в тайна. Секс акулата е категорична, че е в контакт чрез СМС-и или е-мейли със 100 топ звезди от света на спорта, въпреки че се е срещала само с 1/4 от тях.
23.02.2022, 12:00 часа
1137 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha