Защо е важно да се гледа волатилността на онлайн ротативките

Защо е важно да се гледа волатилността на онлайн ротативките Когато слот игрите се появиха в казино индустрията, техният брой беше твърде ограничен, което не представляваше трудност за играчите да направят своя избор на онлайн ротативки. Днес обаче разнообразието е толкова голямо, че човек е трудно да избере възможно най-печелившото заглавие. Как и по какъв начин волатилността има отношение и какво представлява?

Волатилността при слот игрите – какво означава това
Най-просто казано, представлява измерител на риска. Ако сте от хората, които обичат да изпробват новите машинки, вероятно сте забелязали, че при едни печалбите са твърде чести, но с малки суми, а при други паричните постъпления напълно липсват. Това в никакъв случай не е случайно и не се дължи на късмета. Проблемът идва именно от волатилността.
Когато този показател е висок, печалбите при онлайн слотовете са изключително редки, но размерът е колосален, а в голяма част от случаите дори покрива напълно загубите до момента на спечелване и сте доста на плюс. При ниска волатилност приходните суми са изключително чести, но малки по размер и за това подобни слот игри са сред най-предпочитаните от потребителите с ограничен бюджет.

Как бързо и лесно да я определите
Най-простият начин за проверка е да погледнете размера на джакпота за съответната слот игра. Ако той е многоцифрен, то със сигурност печалбите по време на игра не са чести и се изисква инвестирането на голяма първоначална сума, докато джакпотът бъде спечелен. 
Липсата на джакпот и чести, но малки по размери награди, говори за нисък показател на риска. Той още може да се провери и в описанието на отделните безплатни слот игри или като се възползвате от демо режима с виртуални монети. За него дори не се изисква регистрация и е достъпен само онлайн през мобилно устройство или настолен компютър.

Кой друг показател има отношение към печалбата
Когато се определя най-печелившата машинка, важно е още да се обърне внимание и на показателя RTP (Return to player). Ето няколко негови особености:
в превод означава “възвръщаемост към играча” – какъв процент от общо вложената сума може да си върнете обратно;
колкото процентът е по-голям, толкова по-големи награди и бонуси можете да очаквате – при RTP 90% на всеки вложени 100 лв. машинката изплаща 90 лв. печалба;
в различните онлайн казина RTP може да е различен – всяко дружество индивидуално обявява свои собствени стойности за възвръщаемост към играча;
при търсенето на печеливша слот игра за умножаване на средствата обединете двата показателя за да достигнете до най-оптималното решение.
26.01.2022, 08:50 часа
1810 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha