Разкриха коя е жертвата на убийството в Благоевградско, вижте кои са задържаните /снимки/

Разкриха коя е жертвата на убийството в Благоевградско, вижте кои са задържаните /снимки/ Млада ромка от гърменския квартал "Кремиковци" е прегазената жена на пътя Хвостяне -Дъбница, съобщава Struma.com. Самоличността и е установена.
Това, което се знае до момента е, че е избягала след скандал със съпруга си. Установено е също, че е прегазена от 4-имата младежи, пътували с БМВ, които били дрогирани. Жената е бягала по пътя от съпруга си, той я е преследвал.
Това са фактите до момента, разследването продължава. Очаква се съпругът ѝ да даде показания какво се е случило.
Младежите, които са се возили в колата убиец са от Хвостяне и Блатска. Известни в района наркомани. Прегазили са я неумишлено, просто не се я видели, твърди основната версия.
В същото време стана ясно, че Реджеб и Неджип и двамата с фамилия Алиев са задържаните, пише Toppresa.bg.
Всичко живо от региона ври и кипи, а от месинджър на месинджър и от вайбър на вайбър сe препращат снимки на арестуваните. За тях цялото село Хвостяне знае.
Има задържани и още двама, но все още не се знае тяхната самоличност. Арестуваните братовчеди все още са неадекватни и не дават логически обяснения. Дрогирани са - категорични са източници на медията в МВР.
От всички страни вървят слухове и легенди, но фактите са прекалено малко. Цяло Хвостяне е в ступор. Има хора, които ги е страх да излязат от къщите си. Полицейското присъствие е засилено.
Припомняме, че както БЛИЦ писа четирима души са задържани след сигнала за прегазена жена край град Гоце Делчев. Инцидентът е станал снощи на пътя между Дъбница и Хвостяне. Жертвата е млада жена, която е прегазена на пътното платно. 
 
30.01.2022, 13:29 часа
1192 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha