Гордост! Каскадьорка от Видин участва в "Индиана Джоунс 5"

Гордост! Каскадьорка от Видин участва в "Индиана Джоунс 5" В петия филм за Индиана Джоунс участва видинчанката Теа Маркова, научи агенция BulNews.
Тя се включва в каскадьорските кадри. Снимките за все още неозаглавения филм са приключили, като в момента се монтира лентата.
Неведнъж сме разказвали за нейната опасна професия, която я води до филми на такива легенди като Спилбърг и Харисън Форд. Да се докоснеш до такъв екип е цяло изживяване, разказва Теа:
"През месец октомври се свързаха с мен и ме поканиха. Преценили са, че моите умения ще им свършат работа. Екипът действа като една добре смазана машина. Има и непредвидени ситуации, но много добре се работеше с тях. Много спокойно. Видях Харисън Форд, но не успях да говоря с него, защото антуража му осигурява пълно спокойствие, за да е готов за снимки. Проведох разговор с друг от великите актьори които участват във филма -  Мадс Микелсен. Актрисата, която дублирам аз, е Фийби Уолър-Бридж. Тя партнира много сериозно във филма на Харисън Форд. Аз бях там, за да съм и в помощ за каскадите. Снимахме в Италия и в други локации, но не мога да разкрия подробности за тях и за филма преди да стане готов. На 18 февруари ще е премиерата на реймека на "Тексаско клане", в който също участвам.", коментира Теа Маркова.
Подробностите около сюжета на "Индиана Джоунс 5" се пазят в тайна. Титулярната роля в петия филм от поредицата отново се изпълнява от Харисън Форд. Филмът е режисиран от Джеймс Манголд, който наследи на поста Стивън Спилбърг - режисьор на първите четири части от поредицата за Индиана Джоунс, стартирала през 1981 г. с "Похитителите на изчезналия кивот".
Продуцент на филмите беше Джордж Лукас. Стивън Спилбърг остава обаче част от екипа за новият филм, който включва също Катлийн Кенеди и Франк Маршал. Премиерата на новата лента се очаква да е през 2023 година.
05.02.2022, 15:38 часа
928 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha