Лъсна нов скандал с видинската болница: Жена твърди, че е била осакатена /снимки/

Лъсна нов скандал с видинската болница: Жена твърди, че е била осакатена /снимки/ Лъсна нов скандал с видинската МБАЛ „Света Петка“. Като отзвук от вчерашната публикация за ортопеда Владимир Цолов, с медията ни се свърза и друга потърпевша от специалистите в лечебното заведение. 

Скандал във видинската болница! Лекар опита да оперира жена заради счупване, без тя да има такова /видео/

67-годишната Маргарита Борисова от Видин разказа своята горчива история и помоли да се даде гласност на случая, за да не пострадат още хора. 
На 12.09.2021 г. жената паднала в мазето си и си счупила лъчевата кост на лявата ръка. Тя сподели, че веднага е потърсила помощ в Спешния център. 
По думи на Маргарита била гипсирана от ортопеда д-р Асенов, но през нощта не могла да спи от болки в китката. Тя отново потърсила лекаря, който ѝ обяснил, че това е нормално. Болката обаче ставала все по-силна и започнала да я боли цялата ръка. След нейна молба лекарят ѝ разширил гипса. Жената сподели, че той се държал арогантно с нея. 
Потърпевшата разказа още, че гипсът ѝ бил свален от друг специалист от отделението - д-р Велков, който се отнесъл внимателно. 
 „След като лекарят ми свали гипса, ръката ми беше крива и буквално изсъхнала. Д-р Велков се държа добре и ми препоръча нагревки“, разказа тя.  
В епикризата на Маргарита от лечебното заведение като лекуващ лекар е посочен д-р Володя Дочков и скандално известният завеждащ отделението д-р Владимир Цолов. Тя обаче е категорична, че не се е срещала с тези лекари и манипулациите са били извършени от д-р Асенов и д-р Велков.
Жената е ходила на рехабилитации 40 дни, но няколко месеца по-късно ръката ѝ е крива и не спира да я боли. Според нея причината за страданията ѝ е, че преди да бъде поставен гипсът, костта не е била наместена. 
„Много мои познати също са потърпевши, не е само моят случай. Не си пожелавам да вляза в тази болница. Небрежността е навсякъде", заключи Маргарита. 
23.02.2022, 08:40 часа
6908 1
Коментари

qwerthj

23.02.2022, 12:24 часа
nikakva proverka ne ste pravili,poslu6nitsi,ovolnenie za vinovnite,
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha