Зов за помощ! Майка и син от Краводер останаха без дом след голям пожар /снимки/

Зов за помощ! Майка и син от Краводер останаха без дом след голям пожар /снимки/ Голям пожар унищожи къщата на майка и син от врачанското село Краводер, научи BulNews.
Инцидентът е станал в петък, около 15.20 часа. Наталия работела на двора, когато неин съсед видял, че в къщата ѝ се разраства пожар. Той веднага се обадил на спешния тел. 112 и започнали сами да гасят огъня. Съседи носели вода от своите къщи, но пламъците били огромни и не спирали да се увеличават. Когато огнеборците пристигнали на адреса всичко било напълно унищожено.
Вследствие на инцидента домът на Наталия и сина ѝ е съсипан. Изгоряла е цялата покъщнина, всички лични вещи, дрехи и обувки.
"Наталия е учител в местното училище, страхотен човек, мил, позитивен и отдаден изцяло на това, което прави", разказват нейни приятели и колеги.
"Отгледала е 23-годишния си син съвсем сама с много лишения и въпреки трудните обстоятелства, пред които животът неведнъж я е поставял", допълват те.
Близките на жената вече са започнали кампания за набирането на средства, за да ѝ помогнат. 
"Нека всеки, който има възможност, да отдели от своите средства, за да може Наталия и синът ѝ по-бързо да създадат уютен и топъл дом, какъвто са имали само до преди няколко дни", апелират хората.
Банкова сметка: BG24UBBS80021012815820
НАТАЛИЯ КОЛЕВА ТОДОРОВА
28.03.2022, 09:31 часа
6043 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha