Простотията видинска! Неграмотник паркира като "арабин в пустиня" /снимки/

Простотията видинска! Неграмотник паркира като "арабин в пустиня" /снимки/ По всичко личи, че някои шофьори във Видин никога няма да се научат да паркират, установи проверка на BulNews. След десетки материали за неадекватното поведение на пътя - резултат няма, даже напротив - наглеците никнат като гъби.
Този път призът "Аз съм с купена книжка" отива при водача на лек автомобил "Опел". На снимки, качени в социалната мрежа Фейсбук от добросъвестен човек, се вижда как возилото просто е зарязано между две коли. Изглежда "шофьорът" е направил всичко възможно да набута дългата си кола на място, което явно не е достатъчно тя да бъде спряна и просто се е отказал по средата. За него е било по-удобно да я зареже по този безумен начин и да отиде да си върши задачите, вместо да потърси свободно място, на което да паркира правилно.
На видинчани им омръзнаха тези ежедневни гледки и много се чудят кога най-после кметът Ценков ще се пробуди от зимния сън и ще започне да работи в полза на хората, които явно втори път няма да го изберат.
29.03.2022, 08:50 часа
819 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha