Първо в BulNews! Нови рокади в МВР-Враца, сменят знакови началници

Първо в BulNews! Нови рокади в МВР-Враца, сменят знакови началници Продължават рокадите сред ръководния състав на областната дирекция на полицията във Враца, научи първо агенция BulNews.
За част от тях медията ни съобщи ексклузивно още в началото на януари:

Ексклузивно в BulNews! Тайфун помита куп началници във врачанската полиция, падат доста глави

От днес с нов началник е КАТ. Начело на контролната служба застава Христо Димитров, който досега работеше в районното в АЕЦ „Козлодуй“. Както прогнозирахме през януари, досегашният шеф Петър Цветков започна работа в ДАНС.
До дни с нов началник ще се обзаведе районното управление във Враца. Досегашният Илиян Георгиев го пращат доброзорлем за такъв в Роман. Възловата позиция се поема от Димитър Шейнов, който досега ръководеше криминалистите в областната дирекция.
Досегашният началник на Участък „Дъбника“ в областия център Милен Иванов поема криминалистите в районното управление, където се разменя със своя предшественик Димитър Мишонов, който пък отива на неговата позиция.
Запознати с подводните течения в Белия дом прогнозират, че това няма да са последните размествания във Врачанско. Откъм Дунав не са спирали да духат силни ветрове и на директора на полицията Цветко Нинов са му необходими все повече сили, за да не бъде съборен зад борда.
18.04.2022, 08:50 часа
10140 3
Коментари

Краси Уя

18.04.2022, 11:44 часа
Пешо Цветков изглежда функциално неграмотен

ичо

18.04.2022, 09:48 часа
а в Оряхово кога, вземете си Славито у Врацата

хриси

18.04.2022, 09:22 часа
браво бе,тоя Шейнов е най-големият некадърник,комунист
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha