Красива футболистка се оплака от "възбудени фенове" /снимки/

Красива футболистка се оплака от "възбудени фенове" /снимки/ Английската футболистка Габриела Хауъл се оплаква от огромно количество неприлични коментари в социалните мрежи от "възбудени мъже", както ги нарича самата тя. Това се случва не само под сексапилните ѝ снимки, но и под футболните ѝ такива.
"Това е проблемът с женския футбол - играчите са съдени по външния им вид, а не според таланта им. Можеш да правиш и двете - и да обичаш футбола, и да носиш високи токчета", сподели футболистката пред "Мирър".
"Мъжете обичат да пишат, че се възбуждат, под снимките ми. Понякога го правят и под такива, в които тагвам отбора си, което е унизително", добавя 22-годишната англичанка, която започва кариерата си в "Кристъл Палас", а в момента играе за "Сътън Юнайтед" в Първа дивизия
"Не трия гадните коментари. Малките момичета трябва да виждат, че си има и минуси на това да си инфлуенсър. Искам да го знаят. Няма как всички да те харесват. Трябва просто да станеш дебелокож и да не обръщаш внимание на тези коментари", завършва футболистката.
31.05.2022, 12:00 часа
1543 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha