Полицията в Монтана търси кой да поддържа автопарка ѝ за 265 бона, вижте какви коли карат ченгетата

Полицията в Монтана търси кой да поддържа автопарка ѝ за 265 бона, вижте какви коли карат ченгетата Областната дирекция на МВР в Монтана обяви обществена поръчка за поддръжка на автопарка на полицията, научи BulNews.bg.
Предметът на процедурата е техническо обслужване и ремонт на извънгаранционни автомобили и мотоциклети, стопанисвани от дирекцията, с  включени резервни части, материали и консумативи, както и свързаните с тях дейности по предоставяне на услугата пътна помощ. Прогнозната стойност е 265 000 лева.
Извънгаранционното обслужване включва диагностика, реглаж, горивна уредба, запалителна уредба, ел. инсталация, съединител, предавателни и раздатъчни кутии, ходова част, кормилно управление, спирачна уредба, вентилационно-отоплителна и климатична инсталация, хидравлична система и други възли и детайли от окомплектовката на автомобила, доставка на гориво-смазочни материали и други консумативи, свързани с изброените дейности. В поръчката влизат и други дейности, свързани с възстановяване техническата изправност на автомобила, като тенекеджийски ремонти, бояджийски и тапицерски услуги  и други.
Срокът за извършване на оглед за установяване на необходимите ремонти е не по-късно от 2 часа от приемане на автомобила в сервиза. Отстраняването на възникнали проблеми трябва да се осъществи до 1 работен ден от извършване на огледа при леки повреди и до 7 дни за основни ремонти или при тежко увредени превозни средства, когато е необходима пълна диагностика и подмяна на авточасти. Гаранционният срок е минимум 12 месеца или 10 000 км пробег.
Обществената поръчка се възлага въз основа на икономически най-изгодна оферта. Кандидатите могат да подават своите оферти до 9 май.
Областната дирекция на МВР има 56 превозни средства, става ясно от документацията по обществената поръчка. Ето ги:
 
29.04.2022, 08:50 часа
1084 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha