Огнеборците накрак! Гасиха няколко пожара през почивните дни във Видинско

Огнеборците накрак! Гасиха няколко пожара през почивните дни във Видинско Тежки са били почивните дни за видинските огнеборци, съобщават от пресцентъра на МВР в областния град.
На 29 април, след получен сигнал в 6.55 часа, екип от Белоградчик е потушил пожар в къща в село Вещица. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили домашно имущество, а сградата е била спасена.
На 1 май, след получен сигнал в 23.36 часа, екип огнеборци от Видин е гасил запалени отпадъци в пластмасов контейнер за смет на ул. „Райна Княгиня“ в града. Пламъците са унищожили контейнера. Причината за случилото се е небрежност при боравене с открит огън. 
На 2 май, след получен сигнал в 20.12 часа, пожарникари от Кула са потушили огън в стая на къща в Грамада. Огънят е унищожил 3 кв. м. дървен под.
Причината за пожара е в процес на установяване. 
Около 23.30 часа същия ден постъпил сигнал за запалени контейнери за смет на ул. „Бдин“ във Видин. Пламъците унищожили 2 пластмасови контейнера. Причината за случката е небрежност при боравене с открит огън.
Същия ден огнеборците реагирали и на 3 сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в междублоково пространство в ж.к „Панония“ в областния град и в землището на Ново село, както и запалени отпадъци в землището на Градец.

*Снимката е илюстративна
03.05.2022, 10:55 часа
678 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha