МВР потвърди новината на BulNews за зрелищната акция в Криводол, при която бяха намерени много наркотици

МВР потвърди новината на BulNews за зрелищната акция в Криводол, при която бяха намерени много наркотици Областната дирекция на МВР във Враца потвърди новината на агенция BulNews за зрелищната акция в Криводол вчера, при която беше намерено голямо количество дрога. 
Както единствено медията ни съобщи, около 17 часа вчера в градчето ченгета направили засада на лек автомобил. В него пътували двама 36-годишни мъже - от Криводол и село Баурене. Според наши източници в колата са намерени много наркотици, както и голяма сума пари, лични карти, ключове за леки автомобили и документи за преводи през EasyPay. 
Oт МВР обаче потвърждават само за намерените наркотици. Според официалната информация, в чанта в колата имало 70 пликчета вещество с приблизително тегло около 70 грама, което при направения полеви наркотест реагирало на кетамин. Двамата мъже са задържани в ареста, допълват от полицията.
В бюлетина на МВР няма нито дума за извършените във Враца и Криводол обиски на домовете на задържаните, което най-вероятно означава, че криминалистите не са се натъкнали на нищо. 
По случая е образувано досъдебно производство. 

*Снимката е илюстративна.
 
11.05.2022, 09:43 часа
3657 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha