Тревожна тенденция: Увеличават се починалите с коронавирус в Северозапада

Тревожна тенденция: Увеличават се починалите с коронавирус в Северозапада Тревожна тенденция се забелязва в данните, изнесени от Регионалните здравни инспекции в Северозапада за заболяемостта от коронавирус в региона. Случаите на починали пациенти с COVID-19 се увеличават, показва проверка на агенция BulNews. 
След като в началото на май РЗИ-тата във Враца и Монтана отчетоха съответно 3 и 2 седмици без нито един издъхнал с опасната зараза, сега кривата тръгва нагоре. За последната седмица жертвите от двата региона са 5. За третия областен град Видин данни няма, тъй като от месеци институцията не ги оповестява. 
Последният смъртен случай е от Враца, като човекът е издъхнал вчера. С него жертвите на заразата от областта стават 1 211. 
Към днешна дата активните случаи на COVID-19 в област Враца са 513. От тях в болница са 21 човека, а останалите 492-ма са под домашно лечение. 5 от заразените са регистрирани през вчерашния ден. 
 
20.05.2022, 10:49 часа
2061 1
Коментари

За съжаление!

20.05.2022, 23:54 часа
Много пъти съм го казвал неправилно лечение! И не само аз го казаха, казаха го преди мен още преди време много големи светила в българската медицина Професори, Доценти, и т.н въпреки, че и аз така го усещах преди и те да го кажат
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha