Любимец на Бойко ваканцува в Гърция! Собственикът на "Пършевица" Димитър Зоров мята по €1000 за обяд в Пефкохори /снимки/

Любимец на Бойко ваканцува в Гърция! Собственикът на "Пършевица" Димитър Зоров мята по €1000 за обяд в Пефкохори /снимки/ Любимец на Бойко Борисов ваканцува по милионерски в Гърция.
Очевидец на Narod.bg разкри, че кашкаваленият бос Димитър Зоров в момента е в Пефкохори, старинно село, разположено в югоизточната част на полуостров Касандра, Халкидики.
Баровецът зад „Пършевица“, който е „състудент” на Бойко от милиционерската школа в Симеоново, пръскал баснословни суми в местните кръчми.
Най-любимата му била Μαμαλούκα Beach Bar, където баровецът, получил десетки милиони от Държавен фонд „Земеделие”, хвърлял по €1000 само за обяд, твърди очевидецът на Narod.bg.
Едва ли е случайно, че баровецът на Бойко често отмарял в Пефкохори в компанията на друг любимец на ГЕРБ – бившия шеф на ДФЗ Димитър Порожанов, по чието време получи десетки милиони субсидии за бизнеса си.
Според информацията причината да е чест гост в курорта била, че в Пефкохори Димитър Зоров притежавал луксозна къща.
27.05.2022, 18:52 часа
7058 1
Коментари

18/22

27.05.2022, 20:44 часа
Еми нали за да има икономика тия пари трябва да се харчат.Инече ако сме като евреите да кътаме парите ще се вечно във тия кризи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha