На градус! Спипаха четирима пияни зад волана за последната нощ във Врачанско

На градус! Спипаха четирима пияни зад волана за последната нощ във Врачанско Спипаха четирима пияни зад волана за последната нощ, съобщиха от полицията.
Към 11.40 снощи във Враца, полицейски служители спрели за проверка автомобил "Опел Корса", управляван от 44-годишен врачанин. Шофьорът е бил изпробван с дрегер за употреба на алкохол, като той отчел под 1.2 промила.
Около 1 часа снощи във Враца униформени проверили лек автомобил "Форд Галакси", управляван от 49-годишен мъж, жител на село Зверино. Полицаите направили тест на водача с техническо средство "Дрегер Алкотест", като пробата излязла положителна - под 1.2 промила алкохол.
Около 1 часа снощи е спрян за проверка и лек автомобил "Сеат Толедо" в село Габаре. Водачът на возилото е 20-годишен врачанин. Полицейските служители направили проверка на шофьора за алкохол с техническо средство, уреда отчел под 1.2 промила.
Към 1.30 същата нощ, в село Враняк полицаи спрели за проверка лека кола "Ауди" А3, управлявана от 33-годишен жител на населеното място. При последващ направен тест за употреба на алкохол, дрегерът отчел над 1.2 промила в издишания въздух. 
На нарушителите са били съставени актове по Закона за движение по пътищата и издадени талони за медицинско изследване, като никой от тях не е дал кръв за анализ.

*Снимката е илюстративна.
29.05.2022, 10:50 часа
1844 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha