Циркови таланти от Първо основно училище сътвориха ,,Шарен свят“ в Монтана /снимки/

Циркови таланти от Първо основно училище сътвориха ,,Шарен свят“ в Монтана /снимки/ Концерт-спектакълът ,,Шарен свят“ спечели овациите на публиката в Младежкия дом на 2 юни. Групата по интереси по акробатика и цирково изкуство „Грация“ към Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Монтана представи 16 разнообразни номера. Сред тях имаше дресура, жонглиране, акробатика, танци.
Ученици от 1. до 7. клас, подготвени от менторите Олга Иванова и Мирелла Младенова, се справиха безпогрешно. Най-трудни и най-впечатляващи бяха изпълненията на Ивелина Николаева (въздушна акробатика), Зара Каменова (баланс) и Виктор Рамос (дресура на гълъби).
Всичко това се дължи не само на усилията и професионализма на преподавателите им, но и на старанието и упоритостта на децата. Те получиха най-ценната награда, защото публиката изпълваше всеки миг тишина със силни аподисменти.
В края на концерта директорката на Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методии“ – Албена Иванова, връчи на участниците грамоти. Те са доказателство не само за уменията им в цирковото изкуство. Освен че децата развиват физическите си качества в групата, те се научават на важни социали умения и развиват ценни качесатва на характера си.
05.06.2022, 10:45 часа
847 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha