Само в BulNews! Вижте защо нападнаха шофьора на паяка във Враца

Само в BulNews! Вижте защо нападнаха шофьора на паяка във Враца Стана ясна причината за нападението над шофьора на паяка във Враца. От ръководството на общинското предприятие „Паркинги и гаражи“ разкриха за агенция BulNews подробности по случая. 
Инцидентът е станал на улица „Беласица“ в града, до КОЦ-а. Служители на предприятието получили информация за неправилно паркиран автомобил на мястото и отишли, за да вземат отношение, разказа директорът на „Паркинги и гаражи“ Венчо Кръстев. Те спрели паяка на улицата, за да могат да вдигнат колата на нарушителя. 
Докато служителите си вършели работата, по улицата се задала друга кола. Шофьорът вдигнал лют скандал, защото бързал, а паякът му пречил да мине. Водачът на репатриращия автомобил го уверил, че ще са готови до минути, но мъжът не спрял да беснее. Той грабнал от колата си плик със закуски и го метнал по един от служителите. Освен храна обаче, в торбичката имало и пластмасово шише с айрян, което халосало по главата работника. В този момент той снимал с телефона си неправилно паркираната кола. При удара той изпуснал апарата и се навел да го вземе, при което разбеснелия се шофьор го ударил и в корема. 
В този момент служителите на „Паркинги и гаражи“ се обадили на полицията да съобщят за станалото. Като чул, ядосаният мъж се качил в колата си и отпрашил. Ченгетата обаче разпитали свидетелите, след което набързо заловили беглеца – 40-годишен врачанин. 
От ОП „Паркинги и гаражи във Враца увериха, че служителят им не е пострадал сериозно. Те са оказали пълно съдействие на полицията по разследването и сега очакват виновникът за грозната сцена да получи наказание. 
09.06.2022, 11:07 часа
6943 4
Коментари

Ники пияра

09.06.2022, 16:35 часа
Имаме ли кмет или имаме мишок готов да пътува за към Бистрец.

ъ

09.06.2022, 15:41 часа
Поне пред пешеходните пътеки да бе забранила общитната да се спира, а не пешеходците и особенно по-нисичките да изскачат. КАТ също не е лошо да се включи.

09.06.2022, 11:29 часа
"Болен се е.е на легло" това е подходящ девиз на паркинги и гаражи, а защо не и на общината. Подобно отношение е подобаващо на отношението, възпитанието и начина на изпълнение на безсмисления служебен рекет на общинското предприятие.

09.06.2022, 11:25 часа
вдигането на коли и изкарването на пари от хората, които са в болницата или техните близки е "най-добрата и хуманна" услуга на община Враца. Всички паркирали в района са по принуда там, търсейки решение на здравните си проблеми.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha