Модерна частна манипулационна отвори врати във Враца, вижте какви услуги предлага /снимки/

Модерна частна манипулационна отвори врати във Враца, вижте какви услуги предлага /снимки/ Във Враца отвори врати модерна частна манипулационна, научи агенция BulNews. Амбулаторията предлага редица услуги на гражданите и осигурява адекватни здравни грижи. Тя е филиал на първата у нас частна манипулационна, която се намира в Плевен. 
„Амбулаторията за доболнична помощ е с предмет на дейност предоставяне на медицински и здравни грижи, осъществяване на манипулации, промоция на здравето, превенция и профилактика на болести“, разказа съсобственикът Петя Диковска.  
Първа частна манипулационна – Враца ще предлага богата гама от услуги, сред които следене на жизнени показатели, поставяне на инжекции и системи, профилактика и обработка на рани, сваляне на конци след операции, поставяне и смяна на превръзки и др. Всички видове консумативи на спешен шкаф, като марли, спринцовки и др., са безплатни за пациентите. 
В амбулаторията може също така да се вземе на кръв за различни изследвания, след което от там ще транспортират пробите до лаборатория за собствена сметка. 
Първа частна манипулационна предлага и модерни терапии с коктейли от витамини, според нуждите на пациента. Те се прилагат венозно и могат да облекчат оплаквания при пациенти с различни заболявания, както и да подобрят цялостното състояние на организма. Сред тях има такива за детоксикация, за възстановяване след боледуване, травми и физическо натоварване или при хронична умора, за подобряване на метаболизма при наднормено тегло, за подсилване на имунната система. Някои от бустерите се използват за подобряването на функцията на органи като черния дроб и чревния тракт, други пък помагат при тревожност и паник атаки. За дамите се предлага anti-aging коктейл „Фонтан на младостта“, а господата могат да засилят либидото си.   
Желаещите могат да се възползват от всички тези терапии в комфорта на своя дом или офис. Специалист от манипулационната ще ви посети и ще приготви на момента коктейл, спрямо вашите специфични нужди.
За възрастни и трудно подвижни пациенти е осигурен домашен патронаж. Освен това пенсионерите могат да се възползват от отстъпки. За децата до 8 години пък всички манипулации са напълно безплатни. 
През настоящия сезон е важно да се отбележи, че в амбулаторията се извършва и екстракция на кърлеж. През летните месеци има повишен риск от ухапвания, особено при децата. В такива случаи здравните органи съветват кърлежът да се отстрани максимално бързо, по възможност от медицинско лице, да се проведе антибиотично лечение, а мястото на ухапването да се следи.
Първа частна манипулационна – Враца вече има сключен договор с Медицинския университет в Плевен, а в момента тече процедура по подписване и с този в София, за осигуряване на стажове на студенти. Целта е да се подпомогне подобряване на качеството на висшето образование, чрез предоставяне на възможности за придобиване на практически опит и усъвършенстване на практическите умения на студентите. Така се улеснява преходът от образователните институции към работното място и се повишава успешната реализация на младите хора на трудовия пазар.
Освен това манипулационната предлага обучение за професионална квалификация в следните направления:
-    Здравен асистент;
-    Дентален асистент;
-    Болногледач;
-    Парамедик.
Първа частна манипулационна във Враца се намира на улица „Софроний Врачански“ №7 / зад Дома на техниката/. Тя е с работно време от понеделник до петък, а събота и неделя има дежурни специалисти, които оказват помощ при нужда. Телефонът на амбулаторията е 092/92-92-00.
29.06.2022, 08:50 часа
2716 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha