За една нощ! Спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, друснаха им актове

За една нощ! Спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, друснаха им актове Спипаха трима пияни зад волана във Врачанско, друснаха им актове, съобщиха от полицията.
Около 12 часа тази нощ в Козлодуй униформени проверили лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 53-годишен софиянец. Водачът е бил изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата отчела над 1.2 промила в издишания въздух. Полицаите издали на мъжа талон за медицинско изследване и го съпроводили до болницата в Козлодуй, където той е отказал да даде кръв. Автомобилът е служебно дерегистриран, а униформените съставили акт на нарушителя по Закона за движение по пътищата.
По случая е образувано бързо производство.
Около 2 часа същата нощ във Враца полицейски служители спрели лек автомобил "Ауди" А4, управляван от 25-годишен врачанин. При направен тест за употреба на алкохол, дрегерът отчел под 1.2 промила. Полицаите съставили на шофьора акт по Закона за движение по пътищата и му издали талон за медицинско изследвано, като той дал кръв за анализ.
Около 3 часа в село Селановци по време на специализирана полицейска операция автопатрул проверили лека кола "Рено Меган Сценик", управлявана от 59-годишен мъж от Козлодуй. Водачът е бил изпробван за употреба на алкохол, като пробата излязла положителна - над 1.20 промила в издишания въздух. Униформените издали талон за медицинско изследване, шофьорът е дал кръв за лабораторна обработка. Нарушителят е със съставен акт по Закона за движение по пътищата и е задържан за срок до 24 часа.
По случая е образувано бързо производство.

*Снимката е илюстративна.
03.07.2022, 10:18 часа
1565 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha