Трима чужденци и двама българи подписаха с "Ботев" /Враца/

Трима чужденци и двама българи подписаха с "Ботев" /Враца/ Петима нови футболисти подписаха договори с "Ботев" /Враца/.
Венцислав Христов, Мартин Атанасов, Браян Мендоса, Йохан Валбуена и Алан Миналия взеха участие в част от контролите на отбора през лятото и бяха привлечени в клуба.

Венцислав ХРИСТОВ
Опитният централен нападател се присъедини към Ботев преди последната проверка срещу "Витоша" и отбеляза първия си гол за тима. 33-годишният футболист за последно защитава цветовете на "Царско село". Преди това е играл за отборите на "Локомотив" /София/, "Спортист" /Своге/, "Несебър", "Монтана", "Черноморец", "Берое", "Мателург" /Донецк/, "Риека", "Шкендербеу", "Левски", "Нефтохимик", СКА-Хабаровск, "Верея", "Арда", "Конкордия", "Славия" и "Созопол". Бил е част и от националния отбор на България.

Мартин АТАНАСОВ
20-годишният полузащитник е юноша на "Славия", за който отбор прави дебют и в професионалния футбол. Той е син на бившия футболист на "Ботев" /Враца/ Чавдар Атанасов.

Браян МЕНДОСА
29-годишният аржентинец притежава италиански паспорт. През 2019 година десният бранител пристига в Европа и е част от румънските "Ботошани", "Пертолул" и "Комуна Реса". За последно е защитавал цветовете на аржентинския "Сакачиспас".

Йохан ВАЛБУЕНА
24-годишният колумбиец играе като полузащитник. Той е бил част от тима на "Индепендиенте" /Меделин/, за който играе от юношеските си години.

Алан МИНАЛИЯ
29-годишният аржентински вратар пристига в "Ботев" от Клуб "Спортиво" Десампарадос, а по-голяма част от своята кариера е част от Нуелва Чикаго, чиито юноша е.
08.07.2022, 18:17 часа
1206 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha