Понеделниците са по-забавни с турнира MONEY MONDAY на WINBET И PLAYSON

Понеделниците са по-забавни с турнира MONEY MONDAY на WINBET И PLAYSON Понеделниците стават още по-забавни и приятни с новия слот-турнир Money Monday на WINBET и производителя на онлайн казино игри Playson.
Турнирът се провежда на сайта winbet.bg всеки понеделник до 25 юли 2022 г. включително и обхваща осем от най-популярните и търсени игри на Playson: Burning Wins: Classic 5 lines, Book of Gold: Multichance, Buffalo Power: Hold and Win; Hot Coins: Hold and Win, Legend of Cleopatra Megaways, Solar Queen, Solar Temple и Wolf Power: Hold and Win.
Минималният залог за квалифициращ залог е само 40 стотинки, а за всеки такъв поставен залог участниците в турнира ще печелят по 1 точка. Точките са валидни за разпределението на наградите, а конкретните суми на наградите и текущото класиране на участниците е вградено в самите игри, така че да бъде лесно достъпно за всички играчи.
Наградите на отличените участници в турнира ще бъдат добавени към игралния баланс на играчите до 72 часа (три работни дни) след приключването на състезанието.
Пълните правила на турнира Money Monday са публикувани на winbet.bg.
13.07.2022, 08:50 часа
859 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha