Спипаха двама подпийнали зад волана във Врачанско

Спипаха двама подпийнали зад волана във Врачанско Спипаха двама подпийнали зад волана във Врачанско, съобщиха от полицията.
Около 15 часа вчера във Враца униформени спрели лек автомобил "Рено Меган Сценик", управляван от 44-годишен врачанин. Полицаите направили на водача тест за употреба на алкохол, като пробата отчела над 1.2 промила в издишания въздух. На шофьора е бил съставен акт за установяване на административно нарушение по Закона за движение по пътищата и му е бил издаден талон за медицинско изследване, но той не е дал кръв и урина за лабораторен анализ. Служителите на реда задържали нарушителя за срок до 24 часа.
По случая е започнато бързо производство.
Около 4 часа тази сутрин, по време на Специализирана полицейска операция в Бяла Слатина, полицейски служители проверили лек автомобил "Ауди" А5, управляван от 23-годишен жител на града. Водачът е бил изпробван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел 1.05 промила. Униформените му направили и тест за употреба на наркотици, като резултатът бил отрицателен. На шофьора му е съставен акт за установяване на административно нарушение и е с издаден талон за медицинско изследване, като той не се е явил, за да даде кръв и урина.

Снимката е илюстративна.
24.07.2022, 10:45 часа
2996 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha