Хванаха двама тарикати без книжки да летят с нередовни коли във Врачанско

Хванаха двама тарикати без книжки да летят с нередовни коли във Врачанско Хванаха двама тарикати без книжки да летят с нередовни коли във Врачанско, съобщиха от полицията.
Около 20 часа вчера в село Габаре униформени спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 31-годишен жител на село Реселец. Полицаите установили, че превозното средство е с предна регистрационна табела, издадена за товарно возило "Мерцедес" 309 и задна табела, издадена за "Ауди" 80, както и че самата кола не е регистрирана по надлежния ред. Установено е също, че водачът е неправоспособен. Служителите на реда съставили на нарушителя акт за установяване на административно нарушение и протокол за предупреждение.
Към 2.20 часа тази нощ в Криводол е спряна лека кола "Опел Зафира", управлявана от 22-годишен жител на село Борован. В хода на проверката е установено, че водачът е неправоспособен, а поставените регистрационни табели на автомобила са издадени за "Форд Мондео". На младежа е съставен акт за установяване на административно нарушение по Закона за движение по пътищата.
По двата случая са образувани бързи производства.

Снимката е илюстративна.
30.07.2022, 16:45 часа
1348 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha