Извън рамките: Дизайнер представя забележителностите на Враца със сюрреалистична поредица /уникални снимки/

Извън рамките: Дизайнер представя забележителностите на Враца със сюрреалистична поредица /уникални снимки/ Уникални сююреалистични кадри на Враца се разпространяват мълниеносно в социалната мрежа, видя агенция BulNews. Снимките представят забележителностите на града и околията по модерен и абстрактен начин. 
Автор на дизайните е врачанинът Илиян Стойчев, известен под артистичното име Myself Stoichev. Meдията ни се свърза с него, за да разкаже за иновативната си идея. 
Илиян е на 30 години и се занимава с различни неща в сферата на изкуството. Той е музикант и изпълнител, а също и графичен дизайнер. Осем години е живял и работил в столицата, но по време на пандемията от COVID-19 решил да се прибере в родния си край. 
„Не е нужно всички да се местят в София, за да работят и да се развиват. Всички градове са уникални и дават възможности за разгръщане на потенциала“, каза врачанинът. 
Така се родила и идеята му да представи родния си град по нов и интересен начин. 
„По света хората ценят забележителностите си и правят всичко възможно да ги промотират по всякакъв начин. Северозападът е невероятен край, но като че ли малко ценим даденостите си. Затова реших да разчупя познатите ни места, за да могат хората да ги видят от друг ъгъл“, разказа още дизайнерът.
Илиян е автор на концепциите на илюстрациите, като работи съвместно с още двама души. Фотографиите са дело на Йордан Недялков, а по-късно към екипа им се присъединила и Десислава Тодорова от столичната „Кадърѣ Медия“, която е в сферата на киното и рекламата. 
Така се родили уникалните кадри, показващи Враца като Холивуд, с Емпайър Стейт Билдинг и Айфеловата кула, проходът Вратцата като футуристичен портал към друго измерение и кораб, плаващ в небето над Згориград. Тези и още много други невероятно реализирани идеи можете да видите в галерията по-долу. 
05.08.2022, 08:50 часа
9871 3
Коментари

Арт критичска с тясна птичка

05.08.2022, 13:23 часа
Кашмер

Владето

05.08.2022, 12:05 часа
Браво! Уникални са!

Мариета

05.08.2022, 11:58 часа
Браво на автора! Дано, има повече млади хора като него във Враца
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha