Тийнейджър задигна чанта от незаключен автомобил на ЕРМ "Запад" край Вършец, спипаха го

Тийнейджър задигна чанта от незаключен автомобил на ЕРМ "Запад" край Вършец, спипаха го Тийнейджър задигна чанта от незаключен автомобил на ЕРМ "Запад" край Вършец, съобщиха от полицията.
На 18 август в Участък Вършец се е явил мъж на 26 години от Монтана - служител на "ЕРМ - Запад". Той който заявил, че на същата дата, за времето от 10 до 14 часа в местността "Раковица" във Вършец, при извършване на аварийно-ремонтни дейности по електропреносната мрежа е извършена кражба на мъжка платнена чанта за през рамо. Тя съдържала лична карта, шофьорска книжка, сумата от 490 лв., две златни обеци около 2 грама, автомобилен контактен ключ, 14 секретни ключа, 2 фазо-указатели и 1 служебна карта, които са се намирали в незаключен служебен автомобил.
От извършените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е криминално проявено момче на 16 години от курортния град. При проведената беседа същото е направило пълни самопризнания и е предало с протокол черната платнена чанта с част от инкриминираните вещи. Парите, предмет на кражба, са похарчени. В районното управление на Берковица е заведена преписка за престъпление по чл. 194, ал. 1 от НК.     

*Снимката е илюстративна
26.08.2022, 10:33 часа
1234 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha