Организират благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишната Вики от Вълчедръм

Организират благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишната Вики от Вълчедръм Във Вълчедръм организират благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишната Виктория, която страда от левкемия. Парите от продадените билети са за лечението ѝ.  
Концертът ще е на 17 септември от 19 часа в салона на читалище "Рало 1898" в града. Инициативата за благотворителното събитие е на 17-годишната Есперанса Найденова.
"Целта на благотворителния концерт е да опитаме да спасим живота на едно петгодишно момиче, което се бори. Над три месеца тя е в болница и родителите ѝ са в много лошо финансово състояние. Ние сме едно малко общинско градче и всички се познаваме. Всички виждаме този проблем, но не всеки може да направи каквото и да е било, защото няма средства. Аз като 17-годишна, сега ще бъда11-ти клас, с много свободно време, но нямаща особено средства, реших да организирам този концерт заедно с моята учителка, тъй като трябва и някой пълнолетен за цялата организация. Също е начин дадем шанс на нашите таланти да се изявят, тъй като в този концерт ще има главно ученици, както и деца, които ще могат да рецитират да рисуват. Ще има и базар... Идеята е да можем да видим петгодишната Вики да играе в детската градина, така както са другите деца около нас."
В концерта ще участват младият изпълнител Сава Чиплич и местни таланти. 
09.09.2022, 13:14 часа
381 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha