Подадена ръка: Пожарникари от Враца помагаха на бедстващите хора от Карловско /снимки/

Подадена ръка: Пожарникари от Враца помагаха на бедстващите хора от Карловско /снимки/ Пожарникари от Враца помагаха на хората след бедствието в Карловско, научи BulNews.
За служителите на РДПБЗН в града под Околчица "Седмицата на пожарната безопасност" започна по нетрадиционен начин. Вчера, в 5 часа, 47 пожарникари, 2-ма курсанти от АМВР и 2-ма доброволци, потеглиха към карловското село Богдан, което е най-засегнатото населено място след проливния дъжд, който се изля миналата седмица и нанесе сериозни вреди по имуществото и домовете на хората в региона. С общи усилия и много труд служителите на РДПБЗН успяха да отстранят част от щетите.
"Благодаря на всички колеги за решителността, желанието и бързата организация при реализирането на това дело! Благодаря за ентусиазма, силата и неуморния труд! Да, за един ден чудеса не стават, трудно можеш да поправиш разрушените домове, инфраструктура, унищожената покъщнина и превозните средства, но можеш да замениш чувството на безнадеждност с надежда! Доброто е заразно!", написаха от ръководството на пожарната във Враца.
13.09.2022, 09:30 часа
5638 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha