Бойко Борисов покани Мартин Харизанов на важна среща с шахматиста Гари Каспаров /снимка/

Бойко Борисов покани Мартин Харизанов на важна среща с шахматиста Гари Каспаров /снимка/ Областният координатор на МГЕРБ-Враца Мартин Харизанов присъства на важна среща с Бойко Борисов и шахматистът Гари Каспаров. На нея бе обсъдена ситуацията с войната в Украйна, както и позицията на ГЕРБ относно конфликта.
„За мен е чест, че като представител на Северозапада присъствах на срещата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с великия Гари Каспаров.
Съгласен съм напълно с думите на големия шахматист, че ситуацията с войната в Украйна е като шахматна аналогия. В политиката няма сиви полета. Има бяло и черно – или взимаш правилната позиция, или не“, каза Мартин Харизанов след срещата.
Гари Каспаров отправи изключително силно послание с думите си, че ГЕРБ е единствената партия, която има силна позиция относно войната и подкрепата за Украйна.
“Надявам се, на изборите на 2 октомври българите да направят исторически важния избор и да подкрепят единствената партия, която стои на правилната страна на историята – ГЕРБ”, заяви още Каспаров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
21.09.2022, 08:35 часа
2103 0