НОИ-Враца обяви конкурс за началник на сектор

НОИ-Враца обяви конкурс за началник на сектор Териториалното поделение на Националния осигурителен институт във Враца обяви конкурс за началник на сектор "Електронно архивиране на разплащателна документация", научи агенция BulNews. 
Бъдещият служител трябва да организира и контролира осъществяването на дейността по сканиране и индексиране на документацията на прекратени осигурители без правоприемник в обединения осигурителен архив, обслужващ съответното поделение на НОИ.
Изискванията към мераклиите да оглавят сектора са висше образование степен „Бакалавър“ в направленията икономика, администрация и управление или социални дейности и 4 години професионален опит.
Минималният размер на основната заплата за длъжността е 1400 лева, като точната сума се определя по Закона за държавния служител и вътрешните правила за заплатите в НОИ, като се отчитат квалификацията и професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Подборът ще се проведе на няколко етапа. Одобрените по документи кандидати ще преминат през практически изпит, тест и интервю. 
Крайният срок за кандидатстване е 16.30 часа на 7 октомври.
 
04.10.2022, 16:53 часа
3056 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha