Младежкият дом в Монтана откри новия си творчески сезон

Младежкият дом в Монтана откри новия си творчески сезон С концерт на открито се откри новият творчески сезон на Младежкия дом в Монтана.
На импровизирана сцена на площадката пред базар “Милениум” танцовите и певчески формации забавляваха публиката с пъстра и динамична програма. Под открито небе се изявиха Мажоретниятсъстав, Клуб по спортни танци “Астра”, Танцова формация “Dance machine”, Танцов ансамбъл “Младост и Певческа група “Пъстренец Jr.”. 
Целта е да се покаже привлекателната и занимателна страна на различните дейности в Младежкия дом и по този начин да стимулират  младежите да ангажират свободното си време в интересни и полезни за тях извънкласни форми. 
На публиката и случайните минувачи се раздадоха флаери с информация за дейностите, които предлага институцията. 
През 51-ия си творчески сезон Младежкият предлага общо 10 дисциплини за неформално образование. Нови членове набират добре познатите Представителен  танцов ансамбъл „Младост” ”, Клуб по спортни танци „Астра” и Мажоретен състав, Танцова формация “Dance Machine”, Певческа група „ПъстренецJr.”,  Kлуб по приложни изкуства “Дорос”. 
Предлага се и неформално обучение по журналистика в клуб „Медии“. 
Желаещите да спортуват могат да се включат към традиционните за институцията спортове – шах, тенис на маса, аеробика, както и китайски бойни изкуства в Спортен клуб УШУ Монтана. 
04.10.2022, 16:30 часа
1299 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha