Има 20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят

Има 20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят Когато изпитваме емоции към някого или започнем връзка с него, винаги имаме очаквания. Очакванията обаче може да ни разочароват, ако те не бъдат оправдани. Истината е, че в една връзка винаги трябва да има баланс между даване и получаване. Както за мъжете, така и за жените има неща, които са важни и особено приятни, когато другия ги прави.
Вижте 20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят.

1. Той помни важните за нея специални дати, места и събития. Жените са по подробностите, затова за тях е важно, мъжът към когото изпитват емоции или имат връзка с него, да обръща внимание на важните за тях неща, като годишнина, покана за любимия ѝ ресторант и т. н.

2. Помощ в домакинската работа. Да, може да звучи скучно и досадно за мъжа, но в крайна сметка, стабилността на една връзка се гради на баланс в нея, когато двама души действат като един отбор.

3. Когато той ѝ отговори бързо на съобщението, обаждането, дори когато е зает, но все пак е намерил време за нея.

4. Разговор по телефона. В любовната комуникация е важно как комуникираме с другия. Дали това се случва предимно със съобщения или при всеки удобен случай се виждаме, чуваме.

5. Отнасяне към другите с уважение. Нещо, което жените харесват да виждат в мъжа до себе си е добро възпитание и обноски и любезно отношение към другите.

6. Показване на емоции на публично място. Това може да се изразява в държане за ръка, прегръдка, целувка и т. н.

7. Още нещо, което жените харесват, когато един мъж прави за тях е да се поддържа. Да има добра хигиена, да се облече стилно за специален за нея повод, когато полага усилия да е на ниво за нея.

8. Кавалерство. Малките неща са важни. За жалост не всеки мъж може да направи път на една жена, дори на касата в супермаркета и т. н.

9. Когато я кани на танц. Особено в моменти, в които са само двамата, в романтична обстановка, танцът без значение дали е бърз и непринуден или бавен и сближаващ, е нещо, което се харесва на повечето жени.

10. Когато той я защитава. Усещането за защита, това че се намира в безопасност е нещо, от което една жена се нуждае. За жената е важно мъжът да ѝ покаже, че тя може да разчита на него в трудна ситуация, че няма да я остави и предаде.

11. Нещо специално, без повод. Малките неща, хубавите изненади не бива да се случват, само когато имаме повод, нали? За жените това е важно, за една връзка също.

12. Когато той проявява интерес към нейните страсти и хобита и я подкрепя в желанието ѝ да се развива.

13. Когато той готви за нея. Дори и да не е добър готвач, една жена би се зарадвала, ако мъжът, с когото излиза или има връзка, положи усилия да ѝ приготви нещо вкусно.

14. Взимане под внимание на това, което казва. Това подсказва, че той е добър слушател, особено ако в даден момент неговите действия по някакъв начин напомнят за техен разговор. Тя например му е споменала за нов филм, нова книга, концерт, а той я изненадва с билети или ѝ поднася книгата.

15. Когато той поема инициативата за планиране на празник, ваканция, уикенд.

16. Когато той спазва дадената дума. Мислите, че тъй като това е съвсем естествено, всеки мъж го прави? Грешите! Не всеки мъж спазва обещания или е колеблив – един път ще удържи на дадената си дума, в друг момент няма, няма и да се опита да се реваншира.

17. Когато той не я неглижира в спалнята. Още нещо, което е важно за жените и им харесва, е когато партньорът им полага усилия в секса да има разнообразие, предразполагане, отдаване, а не само задоволяване на собствените нужди.

18. Той е склонен да прави компромиси, а не да очаква това само от нея.

19. Никога не се отказва от нея. Когато тя има лош ден или период, когато е напълняла, когато има личен проблем, бил той и здравословен.

20. Когато я кара да се усмихва и не пропуска да ѝ направи комплимент. За жените е важно и им харесва, когато мъжете забелязват нещо ново във външността, колко се е постарала да украси добре дома за празник, да приготви вкусно хапване и т. н.
13.10.2022, 11:00 часа
483 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha