Огнена атака! Драснаха клечката на кола във Враца, камери заснеха подпалвача /снимки/

Огнена атака! Драснаха клечката на кола във Враца, камери заснеха подпалвача /снимки/ Кола е била запалена тази нощ във Враца, научи агенция BulNews. 
Атаката е извършена минути след 3 часа. Запален бил лек автомобил „Фиат Пунто“, паркиран пред жилищна сграда на улица „Струма“ в града. Очевидци, разбудени от шума, подали сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнал екип огнеборци. Пламъците били потушени, но по колата били нанесени значителни материални щети. 
Огнената атака била заснета от охранителните камери на близкия магазин за играчки „Селека“. На кадрите се вижда как млад мъж полива автомобила със запалителна течност, драсва клечката и побягва. 
Автомобилът е собственост на 20-годишен младеж, но се ползва от баща му, който е на 53 години. Мъжът разказа пред наш репортер, че няма представа кой и защо може да навреди на него или семейството му. Той работи като гробар, а синът му е в строителството. Мъжът подозира, че в престъплението са замесени наркозависими младежи, които обикалят района. 
Освен щетите по автомобила, чиято предна част е напълно изгоряла, в колата е имало и голяма сума пари. Изгорели са около 1 900 лева, които собственикът държал вътре. 
По случая е образувано досъдебно производство за умишлен палеж. Записите от камерите са предадени на полицията и служителите на реда издирват пиромана. 
 
10.10.2022, 10:45 часа
6841 1
Коментари

А сигурно

10.10.2022, 11:39 часа
... освен 1900лв е имало в багажника и оригиналната картина Мона Лиза или поне Страдивариус. Дрън дрън та пляс. Колкото ВИЕ (да, вие които четете статията) държите по 2 бона в колата си, толкова и този.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha