Важно за врачани! Coca‑Cola е новият парньор на FoodboX

Важно за врачани! Coca‑Cola е новият парньор на FoodboX Колко пъти поръчахте храна и напитки тази седмица? Достатъчно, нали. И ние така :) Защото е удобно, лесно и вкусно, и само с една поръчка от FoodboX имаме различно предложение за всеки повод – за теб и любимите ти хора. А колко пъти трябваше да ходите до магазина, за да имате и любимите напитки... Различни, разбира се, защото всеки вкъщи има собствени предпочитания. Сега си представете, че вашите безалкохолни напитки пристигат дори по-бързо от храната и то само с една поръчка.
Coca‑Cola, Fanta, Sprite или Schweppes за освежаване, Cappy и ADEZ или любимия на всички Fuzetea – студеният чай, без който вече не си представяме късните следобеди... И дори водата за седмицата – „Банкя“ минерална или „Роса“ изворна за цялото семейство. Всички напитки в желаните от вас опаковки могат да пристигнат за броени минути от FoodboX.
Бързо, удобно и лесно – директно вкъщи или в офиса!
Ако ви звучи като сбъдната мечта – прави сте! Защото Coca‑Cola е новият партньор на FoodboX и всички любими напитки вече са не само в близкия обект или любимо заведение, но и на виртуалния щанд на платформата за доставки в секция „Напитки“. Може да поръчате всички продукти от портфолиото на Coca‑Cola в България, включително и енергийните напитки.
Любезните куриери на FoodboX ще ви ги доставят за броени минути, готови за консумация.
12.10.2022, 10:30 часа
2195 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha