Сбъдни мечтата си! Отпускат до 1 500 лева за младежки инициативи във Врачанско

Сбъдни мечтата си! Отпускат до 1 500 лева за младежки инициативи във Врачанско Ако имаш въображение на друго ниво, ако имаш мечти, по-големи и от тези на Илон Мъск, то тогава това е за теб.
Младежките инициативи целят да превърнат най-щурите, най- креативните и най-полезни идеи на младите хора от област Враца в реалност. Ще бъдат финансирани само най-добрите 10 младежки инициативи, като всяка ще е на стойност 1500 лв. Освен това можете да се кандидатства и за финансиране на още 8 младежки инициативи по 500 лв. За това не губи повече време, а запретвай ръкави и си събери отбор ентусиасти, с който заедно да изживеете това приключение!
Имаш идея да организираш: младежки лагер на тема „Космическите предизвикателства пред света“ , събитие като Cosplay, обучение на тема „Дигитални изкуства и комиксите“, еко-събитие за спасяване на скалните орли, състезание по фехтовка, създаване на младежко пространство и така да направиш ежедневието на младите хора от твоето село/град още по-интересно и по-вълнуващо, то тогава новият сезон на младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2023 г. е точно за теб. В тях могат да се включат младежи на възраст между 14 и 29 години в следните категории:
- Неформални дейности, обучения и спорт;
- Визуално изкуство, култура и творчество;
- Грижа за животните и опазване на околната среда;
- Младежки пространства;
- Превантивни дейности.
За да кандидатстваш, трябва да направиш следните неща: състави си своя „dream team“ от твои най-добри приятели, запишете идеята си, като попълните формуляра ни до 5. декември и след това го изпратете на [email protected].
Ако все още се притесняваш и се чудиш, дали това е за теб знай, че младежките работници от Младежки център – Враца ще са на твое разположение да отговорят на всеки въпрос възникнал при написването на твоята идея.
 Както е казал Илон Мъск: „Трябва да сте силно мотивирани, за да накарате нещата да се случват. В противен случай просто си вгорчавате живота.”
Кандидатствай сега и реализирай утре една твоя мечта!
27.10.2022, 11:12 часа
524 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha