Ексклузивно в BulNews! Две коли се натресоха във Враца заради джигит на пътя, виновникът избяга /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Две коли се натресоха във Враца заради джигит на пътя, виновникът избяга /снимки/ Джигит предизвика катастрофа във Враца и избяга от местопроизшествието, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути на бул. „Васил Кънчов“, пред ресторант „Чевермето“. Лек автомобил „Опел Мока“ със софийска регистрация се движел в посока ж.к. „Дъбника“. Изневиделица водачът набил рязко спирачки и тръгнал да прави обратен завой на натовареното шосе. 
Зад него се движел софийски пикап „Грейт Уол“. Шофьорът му успял да реагира навреме и също спрял рязко. Отзад обаче идвал автомобил „Дачия Докер“, който се забил в задната част на пикапа. 
Джигитът, предизвикал катастрофата с безумната си маневра, дори не спрял да види какво е станало. Той подал мръсна газ, като дори се качил на тротоара и отпрашил в обратна посока. 
За щастие при инцидента няма пострадали хора. Нанесени са обаче материални щети по двете превозни средства. 
Участниците в ПТП-то са извикали полиция и в момента чакат пристигането на служителите на реда, за да дадат показания. Те се надяват органите на МВР да издирят виновника за катастрофата и той да си понесе последиците на закона. 
Движението по натоварения врачански булевард е затруднено заради катастрофиралите автомобили. Лявата лента в посока надлеза е блокирана. Съветваме водачите да преминават с повишено внимание. 
 
10.11.2022, 12:44 часа
8579 1
Коментари

kalin nikolov

10.11.2022, 17:55 часа
пълни глупости ,човека си даде мигач да завие по улицата в ляво джипа намали и ддачиията се блъсна без да намали
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha