Фирма от Монтана ще чисти снега във Вършец

Фирма от Монтана ще чисти снега във Вършец Фирма от Монтана е спечелила обществената поръчка за зимното поддържане в община Вършец. Проверена е готовността ѝ за наличие на пясък, сол и за готовност на машините.
Фирмата ще извършва снегопочистване на улиците в населените места и четвъртокласните пътища в община Вършец. Механизирано ще се извършва опесъчаване на пътните настилки.
Снегопочистващата фирма е длъжна по договор да осигури денонощно дежурство през есенно-зимния сезон. За почистване на снега ще се използват подходящи високопроходими машини (камиони, трактори, специализирани машини и др.). Предвидено е и опесъчаване в участъка на път Сопово-Черкаски-границата с община Берковица и в участъка от началото на Драганица до центъра на селото - при необходимост, по всяко време на денонощието.
За снегопочистването на общината са предвидени 125 000 лева без ДДС. Създаден е оперативен щаб в общинската администрация, ръководен от заместник-кметът Петър Стефанов, за отчетност и контрол на дейностите. 
15.11.2022, 12:30 часа
917 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha